Javne prezentacije vetroparka Plandište 1

Javne prezentacije VE Plandište 1 biće održane u utorak 12. i 13. aprila u mesnim zajednicama Jermenovci, Plandište, Velika Greda i Barice.

Cilj organizovanja prezentacija je da se lokalna zajednica upozna sa budućim izgledom vetroparka Plandšte 1,  statusom projekta i transportnim rutama, kao i da se građanima omogući prilika da postave pitanje investitorima o značaju i benefitima elektrane čija se izgradnja planira u Plandištu.

U skladu sa tim, zainteresovanim stranama su upućeni pozivi, dok su obaveštenja okačena na zidovima svih važnih institucija u opštini Plandište.  Javna prezentacija u MZ Jermenovci biće održana 12. aprila u 15 časova u MZ Jermenovci, dok će istog dana u 18 časova početi javni skup u MZ Plandište. Sledećeg dana, 13. aprila u 16 h biće održana prezentacija u MZ Velika Greda, dok će u 18 časova biti održana prezentacija u Baricama.

Kompaniji WindPark Plandište, kao društveno odgovornoj kompaniji, dobar odnos sa lokalnom zajednicom je veoma važan, te u budućnosti planira slične skupove kako bi građani bili upoznati o svim aspektima razvoja i izgradnje vetroparka.

Wind Park Plandiste d.o.o., Belgrade

Local office: 

e-mail: 

office@wpp.rs

copyright@2020 WPP