Donacija sanitetskog vozila opštine Plandište:

Zdravlje građana nam je najbitnije!

Opština Plandište dobila je novo ambulantno vozilo za prevoz pacijenata vredno 4.500.000 dinara zahvaljujući zajedničkoj donaciji kompanije Wind Park Plandište d.o.o i NIS a.d.

Kompanija Wind Park Plandište donirala je 2, 5 miliona dinara, dok je izdvojio dva miliona dinara iz programa “Zajednici zajedno”. Svečana primopredaja vozila obavljena je ispred Doma zdravlja “1.oktobar” koje će biti i korisnik vozila.

Direktor kompanije Wind Park Plandište Boris Granovski kazao je da kompanija ima izuzetnu saradnju sa opštinom Plandište i da je zbog toga odlučila da podrži donaciju.

– Wind Park Plandište je društveno odgovorna kompanija koja brine o lokalnoj zajednici u kojoj razvija projekat i koja planira da izgradi vetroelektranu. Zahvalni smo opštini na saradnj i predsedniku opštine Repac Jovanu koji je prepoznao potrebe građana i zamolio nas za donaciju. Verujemo da ćemo u budućnosti imati još ovakvih društvenoodgovornih projekata – rekao je Boris Granovski.

Predsednik opštine Plandište Jovan Repac izrazio je zadovoljstvo zbog donacije.

– Ova donacija za nas ima veliki značaj, jer doprinosi zdravstvenoj zaštiti u opštini. Novo sanitetsko vozilo doprineće bržem transportu pacijenata, pre svega dece, koja su prioritet, ali i odraslih na palijativnoj nezi i na dijalizi. Brinemo o građanima i drago nam je da nas investitori podržavaju – kazao je Repac.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *